Groep 1/2A - Nieuws

774,769,751

Jeelo thema 'Veilig in het verkeer'

vrijdag, 25 maart 2022

De afgelopen weken hebben wij gewerkt over" Veilig in het verkeer". Dit is een Jeelo thema waar wij met de hele school aan werken. De kleuters op hun eigen niveau. Het is gegaan over de fiets. Wij hebben een fietsenmakerij in de gang waar de kinderen in kunnen spelen. Ook stond het boek: Eend op de fiets centraal. We hebben een verteltafel ingericht die het verhaal ondersteunt. We hebben een wandeling door de wijk gemaakt en verkeersborden gespot. Vooral het oversteken en met name het lopen...

Jeelo-project 'Leren voor later'

woensdag, 22 december 2021

Afgelopen weken hebben we alleen geleerd over beroepen, in het kader van het Jeelo-project 'Leren voor later'. We hebben de postbode, bouwvakker en astronaut extra uitgelicht door er hoeken van te maken in de klas. Op deze manier konden de kinderen de beroepen echt beleven!

Ervarend leren

donderdag, 09 september 2021

In groep 1/2 leren we zoveel mogelijk door te ervaren en spelen. We gebruiken materiaal om de motoriek te stimuleren, kralen rijgen om patronen te maken en klei om de begrippen van kort naar lang te leren. Op het Digibord werken we aan onze woordenschat.
© 2013-2021 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl